Općenito

Stranice Food Harmony (food.harmony.hr) su osmišljene u najboljoj namjeri. Osnovna namjena je naručivanje hrane, no imaju i edukativnu te informativnu namjenu.

Budući da pojedini sadržaj kreiraju posjetitelji (npr. komentari članaka), autori stranica ne snose nikakvu odgovornost za istinitost i točnost tih podataka. Posjetitelji su slobodni u izboru teksta koji će objaviti sve dok je on u službi kreativnosti, ne nanosi štetu nikome te dok ne krši zakone niti jedne države. Na stranicama food.harmony.hr se ne smiju objavljivati komercijalni, pornografski te prijeteći sadržaji, a također je zabranjeno objavljivanje tekstova i linkova koji su povezani sa affiliate programima i sl. Zabranjeno je spamiranje i objava tekstova koji imaju očiglednu namjeru da nanesu štetu nekoj fizičkoj ili pravnoj osobi. Oni tekstovi koji budu kršili pravila navedena ovdje bit će bez upozorenja izbrisani! Svi posjetitelji koji pošalju vlastiti tekst pristaju i slažu se se sa uvjetima korištenja napisnim ovdje, što i potvrđuju prilikom slanja teksta.

Pojedini tekstovi objašnjavaju postupke za izradu ili konzumaciju, no to su isključivo mišljenja autora teksta te eventualno i postupci koje je on prošao kako bi pojedinu znamenitost prilagodio drugačijem ponašanju istog, stoga Food Harmoni ne snosi odgovornost za štetu nastalu primjenom tekstova objavljenih na web stranicama food.harmony.hr.

Pojedini tekstovi opisuju i eventualno daju preporuku za neke proizvode, no to su također isključivo mišljenja autora teksta, stoga Food Harmoni ne snosi odgovornost za troškove nastale kupovinom spomenutih proizvoda, već je to stvar slobodnog izbora čitatelja.

Zaštita osobnih podataka

Prikupljamo osnovne podatke o posjetiteljima te ih informiramo o načinu njihova korištenja. Osobne podatke prikupljujemo i koristimo isključivo u vlastite svrhe – odnos s posjetiteljima, autorima komentara, promociju nadopuna web stranice, odašiljanja reklamnih materijala, nagradnih igara, upitnika, statistika, anketa. Vaše podatke posjetitelj daje dobrovoljno. Slanjem komentara putem internet stranice dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Vaše osobne podatke vodimo u našoj evidenciji posjetitelja. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka. Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih osobnih podataka. Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših posjetitelja. Posjetiteljima dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o posjetiteljima strogo čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla web stranice food.harmony.hr, te su svi djelatnici na stranici food.harmony.hr kao i njezini poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Svaka promjena u politici privatnosti food.harmony.hr bit će objavljena na ovoj web stranici.

Podatke o o korisniku, Food Harmony neće davati na uvid trećoj strani, izuzetno u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Ostale napomene

Tekstovi koje pišu posjetitelji (npr. komentari članaka) putem našeg online obrasca ne prolaze kroz postupak verifikacije od naših djelatnika već su istog trenutka objavljeni zbog brže i kvalitetnije komunikacije među posjetiteljima. Food Harmony ne odgovara za kršenje autorskih prava tako objavljenih tekstova, no na zahtjev uz vaše obrazloženje možemo isti ukloniti iz naše baze podataka. Za prijavljene tekstove odgovara osoba koja ga je prijavila.

Food Harmony zadržava pravo da obriše pristigli tekst.
Food Harmony zadržava pravo da zaprimljene tekstove neprimjerenog sadržaja proslijedi nadležnim tijelima na dodatnu obradu (npr. prijava spam sadržaja ISP-u, itd).

Food Harmony zadržava pravo na izmjenu sadržaja primljenih tekstova.

Premda Food Harmony ne sadrži sadržaje neprimjerene malodobnim osobama, svakako preporučamo da se maloljetnici savjetuju sa svojim skrbnicima po pitanju posjećivanja web stranice food.harmony.hr

Zbog velikog broja automatiziranih spam “robota” prilikom slanja recepta prinuđeni smo vas zamoliti na sigurnosnu provjeru – za uspješno slanje poruke korištenjem kontakt obrasca potrebno je ručno prepisati traženi tekst u polje formulara. Hvala na razumijevanju.

Food Harmony zadržava pravo na objavu upita poslanih korištenjem online obrasca za kontakt.